Duben 2008


Lindsay Lohan

30. dubna 2008 v 7:38 | Sora |  Actor and Actress

Jméno: Lindsay Morgan Lohan
Datum narození: 2.7.1986
Místo narození: New York,USA
Znamení: rak
Povolání: herečka, zpěvačka, textařka a modelka
Věk: 23 let
Výška: 165 cm






Její filmy:
2008Best Time of Our Lives, The ...Caitlin
2007Woman of No Importance, A ...

2007Speechless ...Sara
2002Georgia Rule ...Rachel
2007Chapter 27 ...Jude
2006Zítra nehrajeme! (Prairie Home Companion, A) ...Lola Johnson
2006Just My Luck ...Ashley Albright
2006Atentát v Ambassadoru (Bobby) ...Diane
2005Herbie Fully Loaded ...Maggie Peyton
2004Protivný sprostý holky (Mean Girls) ...Cady Heron
2004Zpověď královny střední školy (Confessions of a Teenage Drama Queen) ...Mary Elizabeth Cep/Lola
2003Mezi námi děvčaty (Freaky Friday) ...Anna Coleman
2002Get a Clue ...Lexy Gold

Life-Size ...Casey Stuart
2000Bette ...Rose #1 (2000)





Jonathan Bennett

29. dubna 2008 v 14:38 | Sora |  Actor and Actress
Jméno: Jonathan Beennet
Datum narození: 10.6.1981
Místo narození: Rossford,Ohio,USA
Znamení: Blíženec
Věk: 28 let
Výška:188 cm

Filmografie

2009 -Assistants, The role:: Zack Cooper
2005 -Dvanáct do tuctu 2 (Cheaper by the dozen 2) role:: Bud McNulty
2005 -Ztroskotaná láska (Love Wrecked) role:: Ryan Howell
2004 -Protivný sprostý holky (Mean Girls) role:: Aaron Samuels
2004 -Veronica Mars (TV) (Veronica Mars) role:: Casey Gant


Obrázky Antic Cafe

26. dubna 2008 v 19:10 | Sora |  Antic Cafe
Tady jsou ty nějaké oblázky







Bou(ex.člen-kytara)

25. dubna 2008 v 22:11 | Sora |  Antic Cafe
Jméno: Saitou Kazuhiro
Narozeniny: 16.září 1983
Znamení: panna
Výška: 158 cm
Váha: 47 kg
Hobby: Spaní
Piercingy: 1 v levém uchu
Oblíbené jídlo: Vepřové s rýží,těstoviny,želatinový sýrový koláč
Oblíbené barvy: fialová,černá a zlatá
Cigarety: Buoyantly,Pukapuka
Krevní skupina: 0

Yuuki(Klávesy)

25. dubna 2008 v 21:07 | Sora |  Antic Cafe
Jméno: Já už fakt nevím co dělat:'( Ani jeden asik nemá jméno:'(
Narozeniny: 29.srpna
Znamení: panna
Krevní skupina:
Hobby: Sbírání hodinek
Oblíbené jídlo: Sladké i kyselé
Oblíbená barva: Zlatá,bílá i stříbrná
Cigarety: Rose


Takuya(Kytara)

25. dubna 2008 v 21:04 | Sora |  Antic Cafe
Jméno: Jméno se asik nevía stejně se mi strašně líbí
Datum narození: 9.února 1988
Krevní skupina: A
Místo narození: Wakayama
Výška: 164 cm
Váha: 50 kg
Piercingy: Nemá
Hobby: koupání
Oblíbené jídlo: Ovoce
Oblíbená barva: černá,červená,bílá
Cigarety: Nekouří
Znamení: Vodnář


Teruki(Bicí)

25. dubna 2008 v 20:45 | Sora |  Antic Cafe
Jméno: Nagata Teruki
Datum narození: 8.prosince 1980
Výška: 167 cm
Váha: 45 kg
Oblíbené jídlo: Jablka
Oblíbená barva: Podle nálady
Hobby: Respektování přírody,
Piercingy: 9 v levém uchu,8 v pravém uchu,1 v nose,4 na ústech, v pupíku a v levé bradavce
Znamení: Střelec
Krevní skupina: A
Cigarety: Nekouří
Oblíbená skupina: Dir en grey





Kanon(Basskytara)

25. dubna 2008 v 20:40 | Sora |  Antic Cafe
Jméno: Sano Shinya
Datum narození: 5.července 1984
Znamení: rak
Výška: 165 cm
Váha: 53 kg
Krevní skupina: 0
Oblíbené jídlo: zmrzlina
Oblíbená barva: červená,modrá,bílá,černá
Hobby: nakupování,hry
Piercingy: 1 na rtu


Miku(Zpěv)

25. dubna 2008 v 20:32 | Sora |  Antic Cafe
Jméno: Tsukiyama Akiharu
Datum narození: 5.ledna 1984
Znamení: kozoroh
Výška: 164 cm
Váha: 55 kg
Oblíbené jídlo: Sushi,ramen,hamburger,steak,čínské jídlo
Oblíbená barva: bílá,černá,červená,růžová,zlatá a stříbrná
Krevní skupina: A
Hobby: nakupování,procházky,Vaření,Kytara a lázně
Piercingy: 6 v levém uchu,3 v pravém,2 na spodním rtu,1 v levém obočí
Oblíbená skupina: Kagerou


Info An Cafe

25. dubna 2008 v 16:06 | Sora |  Antic Cafe
An Cafe je japonská Oshare Kei skupina,která vznikla roku 2003.Tvořili ji 4 členové jejichž zvlášťností je,že všichni pocházejí z Kanto.Odešel od nich kytarista Bou a přišli dva nový členové.
Miku,Kanon a Bou se seznámili pomocí internetových stránek,když hledali lidi s podobnými zájmy.Tekuri v té době ještě nebyl členem a i přesto 17.června 2003 vznikla jejich první Demo verze Oopu-ngu(Ope.ning).Zanedlouho potom(přesněji 2.července 2003) vyšla jejich druhá Demo verze Uzumaki Senshokutai/Hatsukoi.Později se přidal i Teruki.
Postavení členu skupiny se od jejich počátku nezměnilo,tedy až do roku 2007:Miku zpívá,Bou hraje na kytaru,Kanon na basskytaru,Teruki je za bubny.Texty písniček An Cafe hovoří o každodením životě a o lásce.Skupina hraje pod nezávislou label ¨Loop Ash¨ a první singl pod názvem Candyholic vydala 24.března 2004 a následovali další jako například Hatsukoi,√69,Touhikairo a Cosmos.Velkým krokem pro skupinu se stal květen 2004,když odehráli své první sólo.Od té doby hrají na mnoha live show po celém Japonsku a jsou známí pro jejich veselou a hravou náladu.První mini-album Amedama Rock vyšlo 23.března 2005,které čítalo 7 songů a zahrnovalo i jejich už známé písně.

Můj první výrobek;)

25. dubna 2008 v 15:37 | Sora |  My Specialities
Tohle jsem udělala jáPoprvé v životě to už konečně umím...No a jestli chcete tak může udělat i někomu z vás jen mi pošlete obrázek na tento e-mail agnes93@seznam.cz a co tam chcete napsat a je to tu jako na koniNo ale moc se mi ten oblázek nepovedl

Obrázky The GazettE

25. dubna 2008 v 14:19 | Sora |  The GazettE
Tak tady jsou nějaké ty oblázkyPokochejte se

Reita(Basskytara)

25. dubna 2008 v 7:47 | Sora |  The GazettE
Jméno: Suzuki Ryo
Narozeniny: 27.5.1981
Místo narození: Kanagawa
Krevní skupina: A
Výška: 172 cm
Váha: 55 kg
Piercingy: v každém uchu jeden
Hobby: pozorování filmů,sbírání DVD, a všechno o Sex pistols
Oblíbená barva: bílá,červená,fialová
Oblíbené roční období: Jaro
Znamení: blíženec
Bývalé skupiny:Karasu,Ma´die Küsse,Kar+te=zyAnose

Kai(Bicí)

24. dubna 2008 v 17:00 | Sora |  The GazettE
Jméno: Uke Yutaka
Narozeniny: 28.10.1981
Místo narození: Tukushima
Krevní skupina: B
Výška: 172 cm
Váha: 55 kg
Piercingy: 2 v pravém uchu
Hobby: fotbal,vaření
Oblíbená barva: černá,červená,bílá,modrá,stříbrná,zlatá
Oblíbené roční období: Zima
Znamení: štír
Bývalé skupiny: La´DeathtopiA,MareyditCreia

Vyrobeno plo mě;)

24. dubna 2008 v 16:23 | Sora |  My Specialities
mám ze soutěže

Ruki(Zpěv)

23. dubna 2008 v 17:39 | Sora |  The GazettE
Jméno: Matsumoto Takanori
Narozeniny: 1.2.1982
Místo narození: Kanagawa
Krevní skupina: B
Výška: 162 cm
Váha: 52 kg
Piercingy: 5 na pravém uchu
Hobby: Nakupování
Oblíbená barva: Fialová,černá,červená,stříbrná
Oblíbené roční období: Zima
Znamení: vodnář
Bývalé skupiny: Mikoto,Ma´die küsse,L´ie:Chris,Kar+te=zyAnose

Aoi(Kytara)

22. dubna 2008 v 16:48 | Sora |  The GazettE
Jméno: Yoyama Suguru
Narozeniny: 20.1.1979
Místo narození: Mie
Krevní skupina: A
Výška: 171 cm
Váha: 55 kg
Piercingy: jeden na rtách,jeden v pravém a dva v levém uchu,v pupku
Hobby: skládání,kytarová sóla
Oblíbená barva: Bílá,černá,červená
Oblíbené roční období: Zima
Znamení: kozoroh
Bývalé skupiny: Mervilles, Artia

Uruha(Hlavní kytara)

21. dubna 2008 v 8:31 | Sora |  The GazettE
Jméno: Takeshima Atsuaki
Narozeniny: 9.6.1981
Místo narození: Kanagawa
Krevní skupina: 0
Výška: 177 cm
Váha: 62 kg
Piercingy: 5 v levém a 4 v pravém uchu
Hobby: Fotbal,Bowling,Biliard
Oblíbená barva: šedá,fialová
Oblíbené roční období: Jaro
Znamení: blíženec
Bývalé skupiny: Mikoto - Ma'die Kusse - Kar+te=zyAnose

Info The GazettE

21. dubna 2008 v 7:26 | Sora |  The GazettE
The GazettE se začali vytvářet roku 2002,kdy se Ruki,Uruha a Reita rozhodli pro založení nové skupiny.Za nedlouho,přesněji v únoru 2002,se k nim připojili Aoi s Yunem a skupina dostala svůj trvalý název The GazettE.
Yume se 21.1.2003 rozhodl tuto skupinu opustit a tak chyběl bubeník.Proto si skupina urychleně sháněla nového-Kaie(Uke Yutada) a 1.3.2003 podepsali důležitou smlouvu s PS Company a začali se rozvýjet.
Složení skupiny od 1.2.2003 zůstalo nezměněno:
Ruki-Zpěv (Matsumoto Takanori)
Uruha-Hlavní kytara (Takeshima Atsuaki)
Aoi-Kytara (Joyama Suguru)
Reita-Basskytara (Suzuki Akira)
Kai-Bicí (Uke Yutaka)